Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Domain Mapping Problem

    I have abt 10 domains..
    I have purchased a new dedicated Linux server..I have moved these domains on new server's IP address from the old server...
    but now the problem is every site is opening the same page I dont understand why..
    I have created the DNS through webmin and edited httpd.conf file as well but still single page is being opened on every site..

    Can anybody help...

  2. #2
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Kathmandu, Nepal
    Posts
    3,885
    maybe this should be asking in technical and security questions?
    Kevin Ohashi - Founder of ReviewSignal.com - Honest Web Hosting Reviews
    Check out our WordPress Hosting Performance Benchmarks (Updated: July 2015), the most comprehensive look at WP performance

  3. #3
    Apparently you made wrong changes in httpd.conf and that's why. Remember that you need to create entries for domian with and without "www" prefix. I find myself ofted adding a domain"and forgetting about "www" entry, and of course in this case the latter will not work.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Kuwait
    Posts
    10,573
    i think you need NameVirtualHost xxx.xxx.xxx.xxx:80 entry in your httpd.conf

    just replace the x's with your server IP
    Bashar Al-Abdulhadi - KuwaitNET Internet Services Serving customers since 1997
    Kuwait's First Webhosting and Domain Registration provider - an ICANN Accredited Registrar

    Twitter: Bashar Al-Abdulhadi

  5. Newsletters

    Subscribe Now & Get The WHT Quick Start Guide!

Related Posts from theWHIR.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •