Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Malaysia
    Posts
    99

    Shockwave loading from one server but not from another

    Hi,

    MOD.. not sure if this is a fully technical issue.. but here goes...

    This page is not loading fully and shockwave animation does not play for me from this server....
    http://dexterous.adminz.net/~ssic/top.htm
    (a 80kb shockwave swf file is supposed to load.autoplay/loop)

    While here, from another server.... http://aries.hostdn.net/~ssic/top.htm
    page load completely & the flash animation loads/play/loop continously.

    Can you guys plz help check if you have the same problem from where you are at. Thanks.

    Page on both the servers and shockwave file is exactly the same.

    I am using 56k dialup and I have no problem getting the page to load from http://aries.hostdn.net, which is 1000's of miles further away.

    BUT me, my client and their visitors just cannot get the page to load fully from http://dexterous.adminz.net, which is on a server in my own city. :-(

    Host provider says he can load the page fully from http://dexterous.adminz.net and suggest it may be cache/connection/browser issue on my side. I think not since I can load the same page/shockwave file fully from my other server.

    If you guys can load/play from both servers, what can my problem be then?

    If you can't load the page as well.. could it be a server setup.configuration issue?

    Any thoughts??

    TIA
    Last edited by biTe; 05-26-2004 at 11:48 AM.
    ^5
    Hosting is so much fun...

  2. #2
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    1,891
    These both play the same thing for me. Try clearing your cache and view again.

    IE6 / WinXP / West Coast
    Gary Jones

    BlueFur.com - Canada Web Hosting

  3. #3
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    EU - east side
    Posts
    21,913
    http://dexterous.adminz.net/~ssic/top.htm doesn't finish to load. It just hangs in there as you described...
    Last edited by ldcdc; 05-26-2004 at 12:15 PM.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    1,891
    Originally posted by ldcdc
    http://dexterous.adminz.net/~ssic/top.htm doesn't finish to load. It just hangs in there as you described...
    Browser? OS?
    Gary Jones

    BlueFur.com - Canada Web Hosting

  5. #5
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Malaysia
    Posts
    99
    I'm using IE6 on Win XP Pro...

    To be frank, I'm puzzled.. and don't know what to tell client.

    SAME html code
    SAME shockwave file
    SAME browser/OS/Internet Connection
    DIFFERENT Server

    Since the same files load for me from the aries server, clearing cache, reloading many times (which I did anyway) also made no difference when trying to view page from dexterous.

    Moreover, if its some settings on IE, then why would it load from one server and not from the other.

    Am I glad that ldcdc also have the same problem.. LOL.. see it's just not me.

    Can more peeps try plz and post your findings/thoughts here so I can report back to my hosting provider.. Thx.
    ^5
    Hosting is so much fun...

  6. #6
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Indy
    Posts
    379
    They both load up fine for me on Firefox, the dexterous one loads up quite a bit slower though.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    80
    Fine for me on XP pro and IE6 and mozilla

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •