Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    Exim Mail Problems

    Weird exim problem that I'm getting there is a line in exim.conf

    ${perl{mailtrapheaders}}

    whenever that line is in there mail will not work at all. I've removed that line and mail works like normal any clue as to why it's doing this ?
    http://www.baddabinghosting.com
    [email protected]
    MSN - [email protected]
    AIM - Badda Bing 0003

  2. #2
    Join Date
    May 2003
    Location
    Philadelphia
    Posts
    968
    Post any errors that turn up in maillog and paniclog, they will help us help you...
    http://www.eBoundary.com - Let us help you expand your eBoundaries!
    Fast, Secure and reliable FreeBSD shared, reseller and dedicated hosting.
    FREE Peace of mind with every account!

  3. #3
    k this is the error

    2004-05-09 04:04:14 H=(M1-7.thehdhd.com) [66.63.174.147] F=<[email protected]> temporarily rejected RCPT <[email protected]
    .com>: Could not complete sender verify
    2004-05-09 04:04:15 H=(ool-182e8012.dyn.optonline.net) [24.46.128.18] sender verify defer for <[email protected]>: lookuphost router failed to ex
    pand "${perl{mailtrapheaders}}": Undefined subroutine &main::mailtrapheaders called.

    Which lead me to just remove that line which solved it for now
    http://www.baddabinghosting.com
    [email protected]
    MSN - [email protected]
    AIM - Badda Bing 0003

  4. #4
    No clue guys I guess ? Hmm odd isn't it
    http://www.baddabinghosting.com
    [email protected]
    MSN - [email protected]
    AIM - Badda Bing 0003

  5. #5
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Melbourne, AU
    Posts
    539
    do you have a perl file with a mailtrapheaders() sub in it? if you do, have you loaded it into exim?

  6. #6
    nope I ran /scripts/exim4 to reinstall exim and it caused that mail problem I removed that bit in it and all works like normal, my exact steps

    1. Found out mail wasn't working.
    2. Deleted exim.conf
    3. Reinstalled from /scripts/exim4
    4. Removed mailtrapper bit
    5. All fixed

    Now how that happend I have no idea, I saved the old config and it had the same thing in it not sure how it just started not working
    http://www.baddabinghosting.com
    [email protected]
    MSN - [email protected]
    AIM - Badda Bing 0003

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •