Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,861

    What is USA's country code?

    I've got a super quick question, what is USA's country code... isn't it 001? Or is it 011?

    I've got it mixed up

  2. #2
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Texas
    Posts
    453
    1 so i think it would be 001
    ................

  3. #3
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,861
    I see thanks so it's 001

  4. #4
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    United States
    Posts
    1,435
    It is 001

  5. #5
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,372
    No...it really really is...most definatly 001

    Honest. It really is you know.

    Simon

  6. #6
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Eaglehawk, Victoria,Australia
    Posts
    5,023

    Re: What is USA's country code?

    Originally posted by Frosty
    I've got a super quick question, what is USA's country code... isn't it 001? Or is it 011?

    I've got it mixed up
    Juliet it is +1 .. just to satify myself before I posted I checked with Telstra.

    It is definately +1

    The "+" sign indicates that you have to insert exit codes from your country i.e. when dialing out of Australia i would dial 0011 then the country code 1 then the area code and finally the number.

    i will find you a link and post it.

    doc
    Last edited by TheDoctor; 04-01-2004 at 09:35 PM.
    www.doctorhill.com.au
    Need help? just ask The Doctor
    House calls a specialty
    If ignorance is bliss, why aren't more people happy ?

  7. #7
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Eaglehawk, Victoria,Australia
    Posts
    5,023
    Juliet back again here is a link to a site that will give you exit codes and entry codes. http://www.countrycallingcodes.com/ and here is a link to a site that lists all country codes. http://kropla.com/dialcode.htm

    Doc
    www.doctorhill.com.au
    Need help? just ask The Doctor
    House calls a specialty
    If ignorance is bliss, why aren't more people happy ?

  8. #8
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,861
    Thanks TheDoctor that was helpful That's what I thought it was and was just double checking.

    Some people from india need to call me so they would have to dial 001+561+*******

    I accidently thought it was 001+1561+*******

    Not about to put my real number here

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •