Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    250

    Question CSS/DIV bug in iExplorer with small height div?

    Hi,

    I'm slicing a template, in PhotoShop/ImageReady. I'm exporting the result in CSS, not tables.

    I have some slices about 8pixels height. The page display fine in both Opera and Netscape, but not in Internet Explorer, they are just missing or lost.

    If I change those my slices to be slightly higher, like 12 pixels, they display fine in the three.

    Is this a known bug in Internet Explorer ?

  2. #2
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    250

    Unhappy

    A little correction, it seems that the minimum height for Internet Explorer in order to display fine these DIVs is 15 pixels.

    Why ?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Houston, TX - Originally from UK
    Posts
    697
    Just a suggestion (and without seeing your code, it's nothing more than pure guesswork really!) but try setting the margin and padding for the <div> that's causing you problems to 0.

    May fix your problem.
    Kinkamono Internet Services - The Internet. Done Right.
    Dive In...

  4. #4
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Poland
    Posts
    7
    Another suggestion - remove any empty spaces from this div. You can also try setting font size to something like 1px or 2px.

    Regards

  5. #5
    Join Date
    May 2002
    Location
    UK
    Posts
    2,994
    Do you mean the DIVs aren't there or the images are broken?

    Internet Explorer 6 SP1 has a known bug that causes SMALL gif images to fail to load (unless they are in the cache). Often seen with Spacer images.

  6. #6
    If you could show us your code, it will be easier to diagnose the problem.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •