Results 1 to 6 of 6

Thread: apf firewall

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    miami,FL
    Posts
    92

    apf firewall

    i've eddited my my conf.apf all correctly and when i try to start the apf
    [email protected] [/etc/apf]# ./apf -r
    ./apf: line 1: ifconfig: command not found

    does anyone can help me with this.. please

  2. #2
    Join Date
    May 2003
    Location
    New Jersey
    Posts
    30
    /sbin isn't in your PATH. If bash, PATH=${PATH}:/sbin ./apf -r

    Regards,

    Kris
    Kris
    ProHosted Technologies, LLC.
    http://www.prohosted.net
    "ProHosted: The only way to be."

  3. #3
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    miami,FL
    Posts
    92
    Originally posted by prohostedtec
    /sbin isn't in your PATH. If bash, PATH=${PATH}:/sbin ./apf -r

    Regards,

    Kris
    ? can you explain this to a nob? in conf.apf i don't find that path defenition and going into /sbin ./apf-r don't work

  4. #4
    Join Date
    May 2003
    Location
    New Jersey
    Posts
    30
    From your shell prompt, copy and paste what I responded with and it should work without a hitch. Be sure to be in the directory where apf (the script) resides when doing this. Also, if you have AIM/ICQ, I can walk you through this if you'd like.

    Regards,

    Kris
    Kris
    ProHosted Technologies, LLC.
    http://www.prohosted.net
    "ProHosted: The only way to be."

  5. #5
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    miami,FL
    Posts
    92
    my aim is addinson2004

  6. #6
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    2
    type su - then restart the firewall.

    Make sure su -

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •