Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Charlotte, NC
    Posts
    2,760

    Packetloss & Slowness @ FDC

    I'm getting ~4KB/s from my computer to FDC's speedtest, and ~10% packetloss as well - The packetloss seems to start at XO's Chicago link, but that may just be their router not responding to all pings. Anyone else seeing it?

    -Josh

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Wisconsin
    Posts
    367
    Yes, but its fairly normal luckily my server is used for backups only.... Horrible network.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    Ohio
    Posts
    8,067
    I'm getting 50kb/sec to FDC's speedtest, which is about 100kb/sec off my normal download speeds.

    Trace Route
    --------------
    3 23 ms 22 ms 24 ms 192.168.7.1
    4 24 ms 22 ms 24 ms ge-5-1-133.hsa1.Detroit1.Level3.net [63.211.20.1
    85]
    5 22 ms 23 ms 24 ms ge-6-0-0.mp1.Detroit1.Level3.net [64.159.0.201]

    6 31 ms 28 ms 29 ms so-6-2-0.bbr1.Chicago1.Level3.net [64.159.0.194]

    7 30 ms 31 ms 29 ms so-6-0-0.edge1.Chicago1.Level3.net [209.244.8.10
    ]
    8 31 ms 29 ms 29 ms xo-level3-oc12.Chicago1.Level3.net [209.0.225.14
    ]
    9 31 ms 29 ms 29 ms p5-0-0.RAR2.Chicago-IL.us.xo.net [65.106.6.137]

    10 30 ms 32 ms 29 ms p4-0-0.MAR2.Chicago-IL.us.xo.net [65.106.6.146]

    11 29 ms 29 ms 29 ms p15-0.CHR1.Chicago-IL.us.xo.net [207.88.84.14]
    12 * 70 ms 1040 ms 66.237.108.30.ptr.us.xo.net [66.237.108.30]
    13 35 ms 37 ms 36 ms mail.web.fdcservers.net [66.90.66.135]

    Ping
    ---------
    Ping statistics for 66.90.66.135:
    Packets: Sent = 20, Received = 19, Lost = 1 (5% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 33ms, Maximum = 38ms, Average = 35ms

  4. #4
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Tehachapi, Ca
    Posts
    812
    Originally posted by sysc
    Yes, but its fairly normal luckily my server is used for backups only.... Horrible network.
    Thank you! I thought I was the only one. I am lucky to get 10kb/sec from ours, either up or down, and I am on a cable connection 3.0 down and 512 up. Even sending or receiving a file from another server located at say for instance EV1 only gets 5-10kb/sec!

    Ours is also only used for backup thank goodness.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    New York City
    Posts
    7,391
    problem seems to be continuing, even though their speedtest on their site is extremely fast somehow

Related Posts from theWHIR.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •