hosted by liquidweb


Go Back   Web Hosting Talk : Web Hosting Main Forums : Web Design and Content : Publishing with Frontpage 2000
Reply

Forum Jump

Publishing with Frontpage 2000

Reply Post New Thread In Web Design and Content Subscription
 
Send news tip View All Posts Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-05-2003, 01:54 AM
rval73 rval73 is offline
Newbie
 
Join Date: Sep 2003
Location: NYC
Posts: 9

Publishing with Frontpage 2000


Super newbie needs help here. I've already designed my web page with Frontpage 2000. When I try to publish it to my web site is where the problem is. When I click publish it won't let me publish through http. It switches to ftp. When I click publish again it asks me for the location. I input the location. It then asks me for my user name and password. I type in both user@domain.com and password. I click publish and it just keeps going back to the username/password box over and over. I know I input the username and password correctly because it's the same I use to access my admin site. Any help would be greatly appreciated.



Sponsored Links
  #2  
Old 09-05-2003, 06:21 AM
Ionsurge Ionsurge is offline
Aspiring Evangelist
 
Join Date: Feb 2003
Location: United Kingdom
Posts: 416
The access path to your site would be ftp.yourdomain.ext with a username and password. Having the username/password prompt continuously pop up would mean that your data is incorrect.

Try uploading with something like CuteFTP, WS FTP, and the likes if you cannot get FrontPage to work. Also, try asking your host for some help if it is something to do with your username/password.

Remember, your ftp login doesn't have to be the same as your admin control panel username and password.

Hope that helps,



  #3  
Old 09-05-2003, 07:27 PM
Charlottezweb Charlottezweb is offline
Web Hosting Evangelist
 
Join Date: Jan 2002
Location: Charlotte, NC
Posts: 527
Are you sure that FP wants the user@domain.com?

In my experience it doesn't use that format, but just username and pass only.

You can typically connect using File>open>www.yourdomain.com (and enter)

It should be that easy.

Good luck,
Jason

__________________
http://www.charlottezweb.com
HOSTING your livelihood

Sponsored Links
Reply

Related posts from TheWhir.com
Title Type Date Posted
Web Hosts Pull Early Pranks for April Fools Day Web Hosting News 2014-04-01 00:34:01
DiscountASP.NET Adds Scheduled Deployment to PaaS Snapp Systems Web Hosting News 2013-10-28 16:32:09
INetU Managed Hosting Awarded with Top Workplace Ethics Prize Web Hosting News 2013-03-04 17:02:22
Web Host Liquid Web Launches Virtual Private Network Solution Web Hosting News 2012-06-14 15:42:18
UK Web Host MacAce Launches MacMate Beta to Win Apple MobileMe Users Web Hosting News 2012-04-25 15:23:46


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Postbit Selector

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump
Login:
Log in with your username and password
Username:
Password:



Forgot Password?
Advertisement:
Web Hosting News:



 

X

Welcome to WebHostingTalk.com

Create your username to jump into the discussion!

WebHostingTalk.com is the largest, most influentual web hosting community on the Internet. Join us by filling in the form below.


(4 digit year)

Already a member?