Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Looking for colocation in PhoenixNap Ashburn

    I'm looking to rent out 2U in the PhoenixNap ashburn facility to start and possibly up to 10U in the future. I would have to ship the server down there as I'm a few states away. Fiber out from my server (10G is preferred however less will do depending on cost savings). Please let me know if any of you guys have something available. Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    406
    10Gbps going to a single server is typically a unique case. Do you have an idea how much of the 10Gbps you're looking to commit to? And do you have a budget in mind?

  3. #3
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    450
    Quote Originally Posted by jsax33 View Post
    I'm looking to rent out 2U in the PhoenixNap ashburn facility to start and possibly up to 10U in the future. I would have to ship the server down there as I'm a few states away. Fiber out from my server (10G is preferred however less will do depending on cost savings). Please let me know if any of you guys have something available. Thanks.
    Hi there- I wasn't sure if you were posing that question directly to us (Phoenix NAP), or if you were looking for feedback from others. If I can be of assistance, feel free to shoot me an email directly.

    Thanks,
    SingleHop | Chicago - New York - Phoenix - Amsterdam | People Empowered by Automation
    TJ Waldorf | VP, Inside Sales & Marketing | @tj_waldorf | twaldorf @ singlehop.com | poweredby.ai

  4. #4
    Chris,

    The fiber card in the machine is the following,

    SOLARFLARE DUAL PORT 10GBE SFP+ APP (SFA6902F-A5-2MEM)

    While I'm sure I won't being using much bandwidth I will want very low latency, what do you suggest I should do? I'm a novice at the hardware/deployment side of things.

  5. #5
    why not work with PhoenixNap directly?
    http://www.QuoteColo.com - colocation, dedicated and cloud quotes

  6. #6
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by quotecolo View Post
    why not work with PhoenixNap directly?
    PhoenixNap does not provide single-unit colocation.

    I believe the OP is looking for someone who has some empty space on a half rack or full rack..

    Regards,
    Dylan

  7. #7
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    5,158
    Does it have to be in that specific facility or will others in that region work for you?

  8. #8
    Quote Originally Posted by dylanbryanross View Post
    PhoenixNap does not provide single-unit colocation.

    I believe the OP is looking for someone who has some empty space on a half rack or full rack..

    Regards,
    Dylan
    Yes that's exactly what I'm looking for.

Similar Threads

  1. Bandwidth in PhoenixNap Ashburn Location
    By OcityHosting in forum Colocation and Data Centers
    Replies: 14
    Last Post: 06-06-2013, 09:36 PM
  2. Ashburn Colocation or San Diego Colocation +FREE 100Mbps or 10TB
    By FastServ in forum Colo Hosting Offers
    Replies: 0
    Last Post: 07-18-2012, 09:36 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-01-2010, 12:34 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-05-2010, 11:34 AM
  5. Replies: 0
    Last Post: 07-21-2010, 09:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •