hosted by liquidweb


Go Back   Web Hosting Talk : Web Hosting Main Forums : Dedicated Server : raq problems
Reply

Forum Jump

raq problems

Reply Post New Thread In Dedicated Server Subscription
 
Send news tip View All Posts Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-17-2003, 08:02 PM
sic sic is offline
New Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Cardiff, Wales
Posts: 4
Question

raq problems


Hey,

I am running a cobalt raq server, when I was adding a virtual site to the server via the control panel (under the admin username) the box sort of just crashed, and had to be manually rebooted. When i could ping it again, none of the websites worked, not the holding page, not any of the previous virtual sites. But lukily, the sshd was started on reboot and I could login to the box. I wish to know where the original holding page html documents are located on the box, it is running RedHat Linux, on a 2.2.14 kernel. Hopefully by achieving this, I can edit the httpd.conf file in order to be able to re-admin the server again over http. If anyone can help me with this, I would be very grateful, thank you.

-Rhys



Sponsored Links
  #2  
Old 04-18-2003, 01:38 AM
cgisupp cgisupp is offline
WHT Addict
 
Join Date: Dec 2000
Location: OZ
Posts: 120
Rhys, which RAQ is it? RAQ 2-3-4 XTR or 550 ?

__________________
CGI Supply


  #3  
Old 04-18-2003, 08:23 AM
sic sic is offline
New Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Cardiff, Wales
Posts: 4
Reply

Hey, thanks for replying. Its a RAQ3.

Rhys

Sponsored Links
  #4  
Old 04-18-2003, 09:11 AM
cgisupp cgisupp is offline
WHT Addict
 
Join Date: Dec 2000
Location: OZ
Posts: 120
Rhys,
you can find the default pages in the directories within

/usr/admserv/html/.cobalt


If your admin UI pages are missing you may need to use the sitefix script to redo the UI and also ensure the UI database (postgres) is in sync with the config files on the server.


Run the sitefix.pl script from SSH .
Attached Files
File Type: txt raq3_4_sitefix.txt (1.1 KB, 145 views)

__________________
CGI Supply


  #5  
Old 04-18-2003, 09:27 AM
sic sic is offline
New Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Cardiff, Wales
Posts: 4
Thanks a lot, will try that now.

  #6  
Old 04-18-2003, 09:34 AM
sic sic is offline
New Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Cardiff, Wales
Posts: 4
Ok, it seemed to execute. What I am trying to do, is sort of reset all default httpd settings to their original values, so that I will have the raq holding page, with links to the admin and siteadmin etc, as I can add the VirtualSites/Hosts later on. Thanks.

-Rhys

Reply

Related posts from TheWhir.com
Title Type Date Posted
Nominet Pilot Program Hopes to Help SMBs Combat Cyber Threats with Support, Advice Web Hosting News 2014-02-07 15:12:39
Windows Azure, Xbox Live Experience Problems as Xbox One Launches Web Hosting News 2013-11-22 13:05:40
NSA Data Center Plagued by Electrical Problems Web Hosting News 2013-10-08 14:12:56
Amazon Web Services Northern Virginia Outage Rocks Instagram, Vine Web Hosting News 2013-08-26 14:33:03
HostingCon Preview: Q&A with David Koston of Fortuity LLC Web Hosting News 2012-07-10 12:54:20


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Postbit Selector

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump
Login:
Log in with your username and password
Username:
Password:



Forgot Password?
Advertisement:
Web Hosting News:



 

X

Welcome to WebHostingTalk.com

Create your username to jump into the discussion!

WebHostingTalk.com is the largest, most influentual web hosting community on the Internet. Join us by filling in the form below.


(4 digit year)

Already a member?