Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Mar 2008

    Anyone used 4 x SSDs with SW RAID10?

    If so what was the ioping and dd results?
    - Founder of Backupsy, VPSDime, Winity

  2. #2
    Join Date
    Jun 2013
    Dear it can be used with no worries though when you have huge database loads it sucks a lot. Also SW is always a headache when you have to swap HDD's

  3. #3
    Join Date
    May 2011
    CA, USA
    Quote Originally Posted by serverian View Post
    If so what was the ioping and dd results?
    Yeah I have done it a few times. I suggest you play around with the block sizes you are using and find whats best for your SSD and your cpu.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 06-04-2013, 11:14 PM
  2. Replies: 3
    Last Post: 05-13-2013, 07:42 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 04-12-2013, 10:29 PM
  4. Replies: 19
    Last Post: 03-06-2013, 03:18 AM
  5. Server with RAID10 SSDs?
    By Funtacular in forum Colocation and Data Centers
    Replies: 16
    Last Post: 09-21-2012, 03:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts