Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,861

    Exclamation Having problem with changing my wifi password....

    I need to chaage my wireless password but cannot figure this out! Even after spending time on google. I use a wireless actiontec modem. When I'm logged into the interface of the modem I cannot see where exactly I can change my wireless password. This is crazy!!

    If anyone can please help I would be super grateful.

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    5,177
    Can you post a screenshot of the modem's configuration page?
    If you have to operate your company behind the scenes or under a fake name, maybe it's time to leave the industry and start something fresh.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,861
    Thanks for your response. I just cannot believe that I can't figure out something that should be so simple. here are some screenshots of my actiontec modm interface. I can attach more if that's helpful?

    thanks!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails 1.jpg   2.jpg   3.jpg  

  4. #4
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    5,177
    On your second screenshot, choose WPA-PSK and it should let you key in a passphrase below that.
    If you have to operate your company behind the scenes or under a fake name, maybe it's time to leave the industry and start something fresh.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,861
    am I supposed the enter my enw wireless wifi password in the field below it where it says the following? Pre-Shared Key (PSK) for Home Network

    because if all I do is select WPA-PSK nothing happens... if I select apply I get error.

    Thanks

  6. #6
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    5,177
    Right, the PSK is the password for your wireless.
    If you have to operate your company behind the scenes or under a fake name, maybe it's time to leave the industry and start something fresh.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,861
    I just tried entering a new password as shown in screenshot but it's giving error. I'm not sure how to proceed?

    thanks!
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails error.jpg  

  8. #8
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    5,177
    Needs more characters, without looking into Google I think 8 was the minimum.
    If you have to operate your company behind the scenes or under a fake name, maybe it's time to leave the industry and start something fresh.

  9. #9
    Join Date
    Aug 2001
    Posts
    4,861
    go figure, that worked! thanks so much, everything is fine now really appreciated your help.

Similar Threads

  1. Problem changing password
    By Hsunami in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 11
    Last Post: 09-17-2010, 12:32 AM
  2. changing ftp password
    By milepearl in forum Hosting Software and Control Panels
    Replies: 2
    Last Post: 02-11-2010, 08:43 AM
  3. changing password through outlook
    By gib65 in forum Web Hosting
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-2005, 01:54 PM
  4. changing root password
    By djyeo in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 7
    Last Post: 03-24-2005, 04:40 PM
  5. changing webmaster password
    By loryans in forum Dedicated Server
    Replies: 2
    Last Post: 10-22-2001, 11:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •