Results 1 to 3 of 3

Thread: IPMI Help

  1. #1

    IPMI Help

    Hey guys,
    I found out that I can run IPMI over the main network interface on my Supermicro server (at least I think I can) so I switched LAN settings from failover to LAN 1 Dedicated and it disconnected IPMI completely from being accessible over the internet. Is there a fix for this, or do I have to get some remote hands to my server.
    Thank you!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    3,507
    You can use ipmitool to change the settings from within your OS.
    Dallas Colocation by Incero, 8 years and counting!
    e: sales(at)incero(dot)com 855.217.COLO (2656)
    Colocation & Enterprise Servers, SATA/SAS/SSD, secure IPMI/KVM remote control, 100% U.S.A. Based Staff
    SSAE 16, SAS70, Redundant Power & Network, Fully Diverse Fiber

  3. #3
    The datacenter tech found this link which fixed my issue: http://blog.multiplay.co.uk/2013/06/...sing-ipmitool/
    Thank you!

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 03-03-2012, 05:45 PM
  2. IPMI
    By loveweb in forum Colocation and Data Centers
    Replies: 38
    Last Post: 05-19-2010, 02:49 PM
  3. Ipmi
    By subhash in forum Dedicated Server
    Replies: 3
    Last Post: 05-07-2010, 03:54 PM
  4. Ipmi
    By Dualism in forum Colocation and Data Centers
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-2007, 10:46 AM
  5. IPMI or not?
    By gate2vn in forum Colocation and Data Centers
    Replies: 52
    Last Post: 10-04-2006, 02:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •