Results 1 to 2 of 2

Thread: Load Balancing

  1. #1
    Join Date
    May 2013

    Load Balancing

    Hi, I was wondering if its possible to setup load balancing using the Cisco Catalyst 4948-10GE switch?

    Basically what I am trying to do is setup load balancing so that my servers can share cpu, memory, and storage resources.

    My site uses a DB aswell and it is very cpu and storage intensive.

    Let me know what the best option for this would be.


  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    I saw a hosting company use ACE card to do load balance, do you know about it ? But that is not using 4948-10GE SW.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12-24-2011, 05:36 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-14-2010, 08:43 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 04-13-2010, 02:16 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 03-18-2010, 04:44 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 02-13-2010, 05:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts