hosted by liquidweb


Go Back   Web Hosting Talk : Web Hosting Main Forums : Dedicated Server : RAQ 550: init-did-not-start
Reply

Forum Jump

RAQ 550: init-did-not-start

Reply Post New Thread In Dedicated Server Subscription
 
Send news tip View All Posts Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old
Newbie
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 12

RAQ 550: init-did-not-start


Hi,

I've created 9 sites on a Raq550, some of which are used for testing jsp/servlets.

Now I can't create or remove any sites on the server. All I get is an error saying "init-did-not-start". Has anyone experienced this before ?

The allready created sites still function properly though.


eivind ravndal



Sponsored Links
Reply

Related posts from TheWhir.com
Title Type Date Posted
UK2 Partners with Start-Up Loans to Offer Free Hosting to New Businesses Web Hosting News 2014-03-14 16:00:21
Web Hosting Sales and Promos Roundup - January 3, 2014 Web Hosting News 2014-05-23 15:42:34
Web Hosting Sales and Promos Roundup - November 1, 2013 Web Hosting News 2014-05-23 15:42:41
Why You Should Embrace Google Plus Blog 2013-03-08 09:18:17
Web Host Ubiquity Servers Solutions Launches Year-long Server Giveaway for Online Start-ups Web Hosting News 2013-01-08 15:46:00


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Postbit Selector

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump
Login:
Log in with your username and password
Username:
Password:



Forgot Password?
Advertisement:
Web Hosting News:
WHT Membership
WHT Membership



 

X

Welcome to WebHostingTalk.com

Create your username to jump into the discussion!

WebHostingTalk.com is the largest, most influentual web hosting community on the Internet. Join us by filling in the form below.


(4 digit year)

Already a member?