Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    185

    Has anyone noticed a bug in WHT's mobile interface?

    When I was trying to access WHT on my Blackberry, the navigation link on the top of the page is always one level off. Say if I am in the VPS Offers forum looking at one offer and wants to go back, I click on the VPS Offers navigation link, however instead of getting to the home page of VPS Offers forum, I actually ended up getting to the home page of Hosting Offers with all subforums listed.

    Could anyone verify this is the case or just me getting silly?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    32,778
    I'd say it's just me getting silly. erm .. I mean ... you getting silly.

    But we'll let someone that can surf with a Blackberry to confirm, because my phone seems to be bug free.
    .
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Fairfax, California
    Posts
    1,220
    Works fine on my Android phone.
    BlackBerry phones have terrible browsers.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    WebHostingTalk
    Posts
    8,805
    Quote Originally Posted by SoftWareRevue View Post
    But we'll let someone that can surf with a Blackberry to confirm, because my phone seems to be bug free.
    Confirmed. Can't seem to figure out what's causing it, but what he's stating does in fact happen.

    Reproduction Steps:

    - Using the Blackberry browser, Go to www.webhostingtalk.com
    - Click on Web Hosting Offers
    - Click on VPS Hosting Offers
    - Click on any of the threads
    - Scroll to the top of the BB screen and click on VPS Hosting Offers
    - Returns you to the root of the Web Hosting Offers section. The actual URL is sends you to is www.webhostingtalk.com/forumdisplay.php?f=45
    I support the Human Rights Campaign!
    Your welcome guide to Trinity Florida located just north of the Tampa and St Petersburg / Clearwater Beaches!

  5. #5
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    London, UK
    Posts
    3,880
    Just to note, it does this in Opera Mini on the BB too. Works fine if you view the full version rather than the mobile site.

    Related point - don't remember if I posted this before, but if you view a thread in the full version then switch to mobile view, it'll refresh the same URL but you get 'Invalid forum specified' and have to find the thread again.

Similar Threads

  1. Live Chat Software With Mobile/Blackberry Interface?
    By RackZen in forum Hosting Software and Control Panels
    Replies: 4
    Last Post: 09-11-2010, 03:47 PM
  2. Addon to the trouble... a WHT bug...
    By JFSG in forum WHT Announcements, Feedback and Questions
    Replies: 12
    Last Post: 03-24-2009, 04:41 PM
  3. Webmail with mobile interface
    By dotcomUNDERGROUND in forum Hosting Software and Control Panels
    Replies: 7
    Last Post: 05-19-2007, 09:01 PM
  4. WHT Forum bug
    By 40sixty in forum WHT Announcements, Feedback and Questions
    Replies: 12
    Last Post: 11-04-2006, 04:28 AM
  5. WHT Bug
    By GaryC123 in forum WHT Announcements, Feedback and Questions
    Replies: 8
    Last Post: 09-16-2003, 08:25 PM

Related Posts from theWHIR.com

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •