Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 31 of 31
  1. #26
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Jaipur, India
    Posts
    632
    There is problem with DNS, can you please confirm once again the OLD ip on which domain name working , and the current on which you are facing the issue. Is your old host account is active { are you able to access your old host account }

    " Nameserver records returned by the parent servers are:

    ns1.hawkhost.com. ['174.36.198.73'] [TTL=172800]
    ns2.hawkhost.com. ['74.86.9.53'] [TTL=172800]

    Is the new one? "

    and after update of name server please update TTL as well in low . Like 14400.
    ZNetLive
    Web Hosting for Designers & Developers

  2. #27
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by znetindia View Post
    There is problem with DNS, can you please confirm once again the OLD ip on which domain name working , and the current on which you are facing the issue. Is your old host account is active { are you able to access your old host account }

    " Nameserver records returned by the parent servers are:

    ns1.hawkhost.com. ['174.36.198.73'] [TTL=172800]
    ns2.hawkhost.com. ['74.86.9.53'] [TTL=172800]

    Is the new one? "

    and after update of name server please update TTL as well in low . Like 14400.
    Yes this is my new account:

    ns1.hawkhost.com. ['174.36.198.73'] [TTL=172800]
    ns2.hawkhost.com. ['74.86.9.53'] [TTL=172800]

    Yes I can access my old account cpanel and whm however I deleted all files.

    The incorrect ip is 68.71.137.3 and ns1.genwebserver.com and ns2.genwebserver.com
    It looks like some Isp have not updated there DNS cache.

  3. #28
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    USA
    Posts
    21
    lol - you can't block your server to the public there is no point - i still dont understand what your trying to accomplish

  4. #29
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by preddy View Post
    lol - you can't block your server to the public there is no point - i still dont understand what your trying to accomplish
    Its not me, only trying to do what experienced users told me as:
    "Is the old hosting account still active? That may be causing issues. Try changing the DNS record at the old host to point to the new nameservers. Your old host would likely have to change that for you. If everything is moved, just terminate the account."

  5. #30
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    CT
    Posts
    897
    Quote Originally Posted by helenpersson View Post
    wow, no way I can delete the account, I entered my WHM through cpanel and get error, you cant delete yourself etc.
    Then I saw Edit DNS zone so I changed the nameserver there, however not sure if I need to change more things as the ips for email etc and cpanel is still the old host.
    And it does not look ok, so I better delete the account, but how?
    In one site in whm I get error you dont have permission to delete this account, in another place I get error you cant delete yourself. If I try to delete package I get you need to move all the accounts before you can delete the package......
    CANCEL the account with the old provider before things get too messed up. THEY will terminate the account from the server which will eliminate the DNS record there.
    ☆☆☆ Miss Names - Cool domain names for sale! - MissNames.com☆☆☆

    ☆☆☆ Find a new pet for your home ... Find a new home for your pet - WeGotPets.com☆☆☆

  6. #31
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by GORF View Post
    CANCEL the account with the old provider before things get too messed up. THEY will terminate the account from the server which will eliminate the DNS record there.
    I have told my host to do so, thanks.
    I wonder
    what znetindia said "ns1.hawkhost.com. ['174.36.198.73'] [TTL=172800]
    ns2.hawkhost.com. ['74.86.9.53'] [TTL=172800]
    Is the new one?
    and after update of name server please update TTL as well in low . Like 14400."

    What about that TTL, it sounds very high, I saw in old host was TTL 14400 in WHM, so that high TTL is the new host.
    Is that a bad thing when anf if I am going to change host again? Sounds very high.

  7. Newsletters

    Subscribe Now & Get The WHT Quick Start Guide!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. 2 Problems; Urgent (Need Dedi)
    By ablie in forum Dedicated Server
    Replies: 6
    Last Post: 02-21-2007, 01:28 AM
  2. Problems with dns setup on dns.domain.com
    By manisha_khtri in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 3
    Last Post: 06-06-2006, 11:48 AM
  3. urgent: DNS problems after server migration
    By e-view in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 2
    Last Post: 04-14-2006, 04:04 AM
  4. [VERY URGENT] /tmp problems
    By qubixx-be in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 14
    Last Post: 01-09-2005, 10:06 AM
  5. Replies: 8
    Last Post: 11-06-2003, 06:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •