Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Looking for VPS on 1 DC and 1 Node

    hello,
    i'm looking 2 for vps at US Location
    on vps is possible have Local Area Network IP
    i.e : 192.168.1.22 / 192.168.1.23
    1 vps for webserver
    1 vps for database server
    so i can communicated them / remote database server via LAN ?
    if the both of vps location in in the same data center, they bandwidth should not be going to outside. the traffic only passing your switch/router. ( not calculated )
    specisifation minimum ram 512
    please send me pm

    regards,


    prandah

  2. #2
    i'm use for hosted vBulletin script

  3. #3
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United Kingdom
    Posts
    25
    This shouldn't be too difficult for any VPS provider to arrange. Have a look at the offers forum, contact them with your specification and see if they will be able to arrange it. You might want to request a free trial, or see if they will be happy to refund you if the service does not work as requested.

  4. #4
    I actually just registered to respond to this, but I'm pretty sure Linode has a private LAN feature that you can network 2 or more together with private IP's.

    If I recall correctly that was how it was when I had them, might want to email them and ask to be sure.

    EDIT: blog.linode.com/2008/03/14/private-back-end-network-support/
    Last edited by Catalystium; 01-16-2012 at 07:40 AM.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Canada
    Posts
    4,561
    Quote Originally Posted by PingRapid View Post
    This shouldn't be too difficult for any VPS provider to arrange. Have a look at the offers forum, contact them with your specification and see if they will be able to arrange it. You might want to request a free trial, or see if they will be happy to refund you if the service does not work as requested.
    It isn't all that easy though.

    Private IP's are a pain in the butt in OpenVZ and require extra route lines to make it not account your BW against your primary IP. This is also assuming the host is able to pass private IP's between VLAN's as I figure most of the hosts out there on rented gear won't be able to use this feature.

    Francisco

  6. #6
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Global
    Posts
    1,629
    I'm guessing you want this for fast storage/database access with no additional bandwidth?

  7. #7
    hello
    thanks for reply
    no i just want use them for clustering
    so 1 server handle as webserver
    and 1 server can handle database server
    for vps i need just 1,5TB per month and it must can be upgrade

  8. #8
    bump
    still looking for vps

  9. Newsletters

    Subscribe Now & Get The WHT Quick Start Guide!

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-22-2010, 08:28 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 06-23-2010, 04:05 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 05-10-2010, 11:37 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-25-2010, 01:18 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 01-18-2010, 12:43 PM

Related Posts from theWHIR.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •