Results 1 to 22 of 22
  1. #1
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    85

    website loading issue

    Is this website loading for you: www.andrewmclaughlan.com ?

    This is my website, my browsers seems to find the site but it just sits there trying to load. I contacted my hosting provider who says its loading fine for him. My ip has not been blocked by them as I think they checked that.

    What could be the issue here?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    1,784
    Loads for me.
    Hosting is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Florida, USA
    Posts
    74
    Your site loads fine here. Did you try to traceroute your website's IP? Maybe packets are lost or possibly there's a routing issue.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    San Francisco
    Posts
    1,799
    Loads fine here as well.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    85
    This is very strange I don't see why I cant load the site yet others can.

    This is the results of a traceroute:

    Tracing route to flirtagious.com [213.175.212.244]
    over a maximum of 30 hops:

    1 6 ms 7 ms 7 ms 10.137.60.1
    2 6 ms 7 ms 7 ms 10.137.60.1
    3 7 ms 6 ms 7 ms linl-geam-1a-ge222.network.virginmedia.net [81.9
    7.49.173]
    4 14 ms 20 ms 23 ms sgyl-core-1b-tenge73.network.virginmedia.net [62
    .30.251.57]
    5 12 ms 11 ms 11 ms leed-bb-1b-ae1-0.network.virginmedia.net [195.18
    2.178.94]
    6 16 ms 15 ms 35 ms nrth-bb-1a-as0-0.network.virginmedia.net [213.10
    5.175.133]
    7 21 ms 39 ms 16 ms nrth-bb-1b-ae0-0.network.virginmedia.net [62.253
    .185.118]
    8 15 ms 15 ms 15 ms nrth-tmr-2-ae6-0.network.virginmedia.net [213.10
    5.159.34]
    9 19 ms 28 ms 23 ms tele-ic-1-as0-0.network.virginmedia.net [62.253.
    184.2]
    10 31 ms 17 ms 17 ms the-linx.as29550.net [195.66.224.223]
    11 * 22 ms 19 ms a.1.magic-the.as29550.net [217.112.81.90]
    12 19 ms 35 ms 29 ms server.hostxnow.info [213.175.212.244]

    Trace complete.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Florida, USA
    Posts
    74
    Can you reach http://server.hostxnow.info ?

  7. #7
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    85
    Quote Originally Posted by digitalfyre View Post
    I get taken to this page http://server.hostxnow.info/cgi-sys/defaultwebpage.cgi

  8. #8
    Quote Originally Posted by andy91 View Post
    Is this website loading for you: www.andrewmclaughlan.com ?

    This is my website, my browsers seems to find the site but it just sits there trying to load. I contacted my hosting provider who says its loading fine for him. My ip has not been blocked by them as I think they checked that.

    What could be the issue here?
    It's loading perfectly here
    Tiger Host | Shared Hosting - Reseller Hosting - Domain Registration
    ---> 24/7/365 Live Chat & Help Desk Support.
    ---> cPanel 11,Softaculous,Fantastico & more.
    ---> http://www.tiger-host.net

  9. #9
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    San Francisco
    Posts
    1,799
    Quote Originally Posted by digitalfyre View Post
    Yep, works fine. See the default Apache page.

    Edit: Oops, nevermind. Thought the quote was from the OP.

  10. #10
    @andy91

    I have experienced this before. This sometimes happens when lfd adds you to the blocklist. Have your host whitelist your IP and this may solve your problem.
    Honey Bear Host
    █ Website Solutions

  11. #11
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    85
    hmm they say my ip address is not block though

  12. #12
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    85
    The hosting company got back to me :

    We have checked the server and found that all the services are running, also the website www.andrewmclaughlan.com is working without any issues.

    There is no ip blocked, we have also restarted the firewall.


    The problem must be my end but what could be causing this?

  13. #13
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Modesto California
    Posts
    6,461
    Quote Originally Posted by andy91 View Post
    The hosting company got back to me :

    We have checked the server and found that all the services are running, also the website www.andrewmclaughlan.com is working without any issues.

    There is no ip blocked, we have also restarted the firewall.


    The problem must be my end but what could be causing this?
    Loads fine for me, is your site the only site you are unable to access?
    Need Web Hosting? Click Here to Learn Why You Should Switch To FernGullyGraphics
    FernGullyGraphics --- 426 14th St. Suite #115 --- Modesto, California --- 95354

    Need Business Cards? Click Here

  14. #14
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    544
    Quote Originally Posted by andy91 View Post
    Is this website loading for you: www.andrewmclaughlan.com ?

    This is my website, my browsers seems to find the site but it just sits there trying to load. I contacted my hosting provider who says its loading fine for him. My ip has not been blocked by them as I think they checked that.

    What could be the issue here?
    You may want to check your local hosts file. I have seen several developers put an entry in to allow for local development and forget to remove it when they take the site live.

  15. #15
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    85
    Na its nothing like that as the site has been live for weeks and working fine for me. All of a sudden it just wont load for me

  16. #16
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Florida, USA
    Posts
    74
    Do you have a dynamic IP at home? Try to restart your router and see if you can get can go to the website after you obtain a new IP.

    AFAIK, CSF/LFD will not show the IP bans in the iptable output, might be a hosts.deny or csf.deny ( Assuming your hosting provider uses them ). Does't hurt to try

  17. #17
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    England, UK
    Posts
    45
    andy91, Virgin Media are having routing/peering issues currently, which means they cannot route you to your web host properly - or if at all. We've found that many Virgin Media users go through Virgin's "webcache" system which also appears to be broken this evening too.

    Don't worry, it's not just you or your web host that's suffering. Take a look at the Virgin Media forums - you'll find plenty (perhaps too many!) of complaints about this issue.

    Hope this helps!
    Xagga Hosting - extra-value UK-based web host
    VPSnodes.net - the UK's ultimate cloud VPS provider

    t: 020 33 973 775 | e: contact[at]ellogroup.com

  18. #18
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    85
    Hmm the funny thing is when I disconnected my router and connected directly to the internet it seemed to load the website fine. Making me think it was the router

    Iv reset all my router settings and disabled everything that could be blocking site but its still doing it and I don't think the router would just randomly block that ip address.

    Could the router have any effect on this virginmedia issue?

  19. #19
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    England, UK
    Posts
    45
    andy91,

    You would've been temporarily routed through a different gateway in Virgin's network. It will probably be the case that access to your site (amongst others) is intermittent whilst Virgin Media sort out their fault.
    Xagga Hosting - extra-value UK-based web host
    VPSnodes.net - the UK's ultimate cloud VPS provider

    t: 020 33 973 775 | e: contact[at]ellogroup.com

  20. #20
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    85
    yeh, thanks for that, reading the virgin forums it is the same problem I'm having. Thankfully its is not an issue my end!!

  21. #21
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    England, UK
    Posts
    45
    You're welcome

    This isn't the first time such an issue has hit Virgin Media. Last time it was fixed within 24 hours so keep your fingers crossed
    Xagga Hosting - extra-value UK-based web host
    VPSnodes.net - the UK's ultimate cloud VPS provider

    t: 020 33 973 775 | e: contact[at]ellogroup.com

  22. #22
    Yes, this is an issue with VirginMedia ISP. You can load your site via proxy like www.hidemyass.com to see the site is loading fine for everyone else.

    It is just an issue for some VirginMedia users.
    Last edited by HostXNow_Chris; 06-03-2011 at 05:36 PM. Reason: typo

Similar Threads

  1. Website not loading from certain locations
    By albatroz in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 4
    Last Post: 03-04-2010, 05:13 AM
  2. high cpu loading issue
    By hugedragon in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 5
    Last Post: 06-16-2008, 01:00 AM
  3. website loading
    By jobscript in forum Web Hosting
    Replies: 6
    Last Post: 01-18-2008, 06:27 PM
  4. website loading very slow in IE?
    By aravindboss in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 5
    Last Post: 09-30-2007, 03:53 AM
  5. Website not loading? Host issue!
    By robertw477 in forum Other Reviews
    Replies: 6
    Last Post: 12-29-2005, 11:31 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •