Results 1 to 6 of 6
  1. #1

    rackspace datacener

    can i colo 1u in the datacenter?

  2. #2

    you can ask their Sales

  3. #3
    i need someone could give 1U in rackspace network
    their sales said minimum 4U could give to us

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Graz, Austria
    Just take the 4U, getting 1U from someone else there won't be cheaper than the 4U directly.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2007
    Take the 4U, will give you space for future expansion!
    - Buying up websites, side-projects and companies - PM Me! -

  6. #6
    Join Date
    Aug 2000
    Sheffield, South Yorks
    I didn't think Rackspace actually owned any facilities in the UK? AFAIK they use Equinix (formerly IXEurope facilities).
    Karl Austin :: KDA Web Services Ltd.
    UK Business Hosting and Managed Servers - Hosting for Business Users :: 0800 5429 764
    Call us today and ask about our hosting solutions.

Similar Threads

  1. Replies: 16
    Last Post: 05-16-2011, 05:20 AM
  2. Software for managing datacener
    By rcbandit in forum Colocation and Data Centers
    Replies: 29
    Last Post: 09-06-2010, 12:18 AM
  3. so, does rackspace...
    By skylab in forum Web Hosting Lounge
    Replies: 2
    Last Post: 10-14-2002, 12:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts