Results 1 to 8 of 8

Thread: Thrust::VPS

  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    32

    Thrust::VPS

    Hello all.

    I have just purchased a UK Windows VPS Server with them. I logged onto the VNC and installed the OS Template. When that had finished i got an error message saying that the IP Address i am using is currently being used! And the internet Connectivity keeps going off and comeing back I have put a support ticket it and it has been esculated for 2 hours now!

    Is there any Thrust::VPS People on here?

    Ross
      0 Not allowed!

  2. #2
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    230
    Yep. Not uncommon...this happened to me quite often when I purchased a few VPSs from them.
    rghf is Rus' name on WHT (The owner/CEO of Thrust.)
      0 Not allowed!

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by DylanP View Post
    Yep. Not uncommon...this happened to me quite often when I purchased a few VPSs from them.
    rghf is Rus' name on WHT (The owner/CEO of Thrust.)
    How do i fix this issue? Will a Complete OS Reinstall work?

    Ross
    Last edited by VPS-Ross; 04-27-2011 at 02:41 PM.
      0 Not allowed!

  4. #4
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    LAX, DAL, MIA, ATL, ORD
    Posts
    8,982
    Quote Originally Posted by VPS-Ross View Post
    Hello all.

    I have just purchased a UK Windows VPS Server with them. I logged onto the VNC and installed the OS Template. When that had finished i got an error message saying that the IP Address i am using is currently being used! And the internet Connectivity keeps going off and comeing back I have put a support ticket it and it has been esculated for 2 hours now!

    Is there any Thrust::VPS People on here?

    Ross
    Hello,

    Instead of coming to a forum and searching for staff here ... you should simply contact them directly.
      0 Not allowed!

  5. #5
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by semoweb View Post
    Hello,

    Instead of coming to a forum and searching for staff here ... you should simply contact them directly.
    Hello,

    I have. But they are not Replying to me! Hence why i posted this Thread!
      0 Not allowed!

  6. #6
    I've had two VPSes with Thrust over the years. Both times they required a little work to get them going right. Nothing major, just a ticket or so to get something fixed.

    They're a high-volume, budget VPS provider. For $6 a month or whatever, I didn't expect cadillac service or ferrari performance, so I have no complaints. You just have to calibrate expectations.
    My advice and reviews of VPS providers based on my personal experience: VPSadvice.com
      0 Not allowed!

  7. #7
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Yorkshire, England
    Posts
    32
    Can someone close this now?

    The issue is Solved.
      0 Not allowed!

  8. #8
    Join Date
    May 2006
    Location
    San Francisco
    Posts
    7,200
    Quote Originally Posted by VPS-Ross View Post
    Can someone close this now?

    The issue is Solved.
    Good to hear.
      0 Not allowed!

Similar Threads

  1. Thrust VPS horrible support!
    By maazali in forum VPS Hosting
    Replies: 29
    Last Post: 03-05-2011, 07:19 PM
  2. Thrust VPS frustrations
    By SomeCallMeTim in forum VPS Hosting
    Replies: 5
    Last Post: 01-20-2011, 02:36 AM
  3. Thrust VPS- Can't connect to RDP
    By yelkan in forum VPS Hosting
    Replies: 2
    Last Post: 12-02-2010, 04:48 AM
  4. Thrust::VPS - 2 month review
    By POQbum in forum VPS Hosting
    Replies: 23
    Last Post: 11-10-2010, 11:38 AM
  5. THRUST VPS (DamnVPS) is nightmare!
    By amidapc in forum VPS Hosting
    Replies: 37
    Last Post: 09-08-2010, 07:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •