Results 1 to 3 of 3

Thread: Zlib problem?

  1. #1

    Zlib problem?

    Hi All,

    We just migrated our site to a dedicated server. We turned on Mod_Deflate, APC and Zend Optimizer plus also zlib compression and also serverside caching.
    Everything works fine, but rarely the browser (tried with Mozilla and Safari) fails to render the page properly and it only shows a bunch of random characters. If I refresh then everything is fine.

    Any idea what can cause this?

    Thanks in advance!

    Best Wishes,
    Allanon

  2. #2
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Indiana
    Posts
    2,193
    Maybe a partially completed request? Can't decompress truncated gzip data.
    Sam Barrow - CEO @ SQUIDIX (1-855-SQUIDIX)
    Ask Us About Sponsoring Your Web Site (High Traffic Sites Only)
    Squidix - Shared, Reseller, Semi-Dedicated, Managed VPS and Managed Dedicated Hosting
    Midwestern Web - Web Design & Development Services

  3. #3
    Don't know for sure. But if it is that, then can it be solved? Maybe I should write to my dedicated server support team? Because it is a managed server.

    Thanks for the suggestion! Any new thoughts?

    Best Wishes,
    Allanon

Similar Threads

  1. Mod_gzip and zlib
    By tom007 in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2006, 07:31 AM
  2. php with zlib problem
    By rcs in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2003, 10:23 PM
  3. Help Installing zlib.
    By Revelation in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 1
    Last Post: 12-03-2002, 03:27 PM
  4. Zlib Bug, it is a big problem?!?!
    By MasterBrian in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 1
    Last Post: 03-14-2002, 10:26 AM
  5. gb, zlib, libpng
    By Juan in forum Dedicated Server
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2001, 11:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •