Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    UK
    Posts
    776

    Thread Upgrade feature not working?

    I've just posted an ad in the colo offers section:
    http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1029097

    I am being offered an 'upgrade thread' link in a couple of places. I'm curious but every time I click the link I just get a blank page.....?

    Is something down?

  2. #2
    Join Date
    Jun 2001
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    33,190
    May have been a hiccup. I just tried to post a thread and the upgrade options worked fine.
    There is no best host. There is only the host that's best for you.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    UK
    Posts
    776
    Thanks.

    But I'm still getting a blank response - every other page of WHT loads fine, that one is just blank, no page title, no content, no 404, no timeout, nothing.

    I'll try on a different PC later in case it's my laptop.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    L.A., CA
    Posts
    3,706
    also, i cant upgrade threads even though there are only 5 threads stickied ... the limit is 6.

    also, why are there sometimes 7 stickies up there?

  5. #5
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    UK
    Posts
    776

  6. #6
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ohio
    Posts
    340
    Quote Originally Posted by CGotzmann View Post
    also, i cant upgrade threads even though there are only 5 threads stickied ... the limit is 6.
    Advertisers who purchase through an account manager don't always use their ad every week or right away. That inventory is paid and reserved.

    Quote Originally Posted by CGotzmann View Post
    also, why are there sometimes 7 stickies up there?
    The cron checking for expired stickies runs every 15 minutes, so there will be a little overlap.

    Still not working for me, even on a different machine.
    What browser are you using?
    Rob Farrell :: Product Manager - Hosting & Cloud Vertical :: Penton
    Web Hosting Talk | WHIR | HostingCon

  7. #7
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    UK
    Posts
    776

  8. #8
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Ohio
    Posts
    340
    Quote Originally Posted by Brian_R View Post
    I'm using IE8 on XP. I've tried clearing the cache in case that was the problem but no change.
    Just tested it out on IE 8 in XP and was unable to replicate the issue.

    Has anyone else experienced this?
    Rob Farrell :: Product Manager - Hosting & Cloud Vertical :: Penton
    Web Hosting Talk | WHIR | HostingCon

  9. #9
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    UK
    Posts
    776
    Thanks for the help Rob - it seems a bizarre problem!

    I got the same trying it from a Vista/IE8 machine last night, might it be something to do with my account?

Similar Threads

  1. Drupal - Suddenly Google Map feature is not working
    By ibangalorean in forum Web Design and Content
    Replies: 1
    Last Post: 01-17-2010, 01:52 AM
  2. Password Protection Feature in Cpanel Not Working. Any ideas?
    By ndxb in forum Hosting Security and Technology
    Replies: 12
    Last Post: 09-16-2003, 01:55 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-02-2003, 01:30 PM
  4. How many are Subscribed to a thread feature?
    By Dylan in forum WHT Announcements, Feedback and Questions
    Replies: 4
    Last Post: 04-09-2002, 08:35 PM
  5. Search feature not working
    By Varun Shoor in forum Web Hosting Lounge
    Replies: 4
    Last Post: 11-11-2001, 04:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •