Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Mexico
    Posts
    73

    Bad Settings or Bad Code? Problems on e2

    Hi everybody,

    Well after see the offer from "eleven2" I sign up with em for a reseller package.

    So I upload my template via FTP, to the public_html dir and the files are fine, the problem is the jQuery is not working on the public main dir, but when I upload the same files, with the same code and everything to a subfolder this work like magic.

    Well if you don't know what the hell i'm saying please look at:

    http://www.sugoihost.com/ - jquery dont work
    http://www.sugoihost.com/test - jquery working
    www.pcayudas.com/host - another web server and works

    So im asking if you guys can tell me if the website (main public dir) is loading fine with jquery for you, if dont (you see the examples isnt my fault then) is the server settings?

    ***I don't know if this thread is ok in this forum but im asking for setting in a reseller account***

  2. #2
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Austin, TX
    Posts
    369
    Have you tried contacting their support?
    Tin Pham
    Solutions Engineer
    WP Engine - WordPress Hosting, Perfected.

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Mexico
    Posts
    73
    Yes sir, they just tell me something about PHP config, but Im not using PHP... (just 2 files, the login script on the top and the mailform)

  4. #4
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Houston, TX
    Posts
    1,396
    Oscar,

    Send me your ticket number to rodney at eleven2.com and I will look at this and have one of our admins update you!

    Thanks,
    Eleven2 Web Hosting - World-Wide Hosting, Done Right!
    Shared Hosting | Reseller Hosting | Dedicated | Virtual Premium Servers
    Server Locations in: Dallas | Los Angeles | Singapore | Amsterdam

  5. #5
    I can see that your site is totally screwed up for now.

  6. #6
    Must be bad configuration in your code.
    PremiumReseller.com Hyper-V SSD VPS USA London Singapore
    Reseller Hosting Cpanel PURE SSD CloudLinux Softaculous
    Windows Reseller Asp.NET 4.5 MSSQL 2012 SmarterMail Enterprise

  7. #7
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Mexico
    Posts
    73
    Quote Originally Posted by PremiumHost View Post
    Must be bad configuration in your code.
    Sir, but if is a bad configuration of my code, why is working in the test folder and not in the main dir?, everything is the same thing. (files, code, everything)

  8. #8
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    I'm Lost...Help
    Posts
    895
    Do you have a .htaccess file in the root of your site? If you do try renaming it to something like .htaccess1 and see if that makes a difference. Do the same if you have a php.ini and see if there is any change.
    Kevin Kopp - MonsterMegs Business Class Hosting Services
    Pure SSD Powered Shared, Reseller, and Enterprise Hosting Solutions
    US & NL Locations :: [US] PhoenixNAP | [NL] EvoSwitch Datacenters

  9. #9
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Mexico
    Posts
    73
    Quote Originally Posted by Kevin K View Post
    Do you have a .htaccess file in the root of your site? If you do try renaming it to something like .htaccess1 and see if that makes a difference. Do the same if you have a php.ini and see if there is any change.
    I did, nothing happend.

    but im not using PHP or something to work with htaccess, is just HTML and JavaScript (Jquery) the problem is the server dont recognize my jquery or javascript in the main dir (public_html) but he did in a subdir (public_html/---)

  10. #10
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    I'm Lost...Help
    Posts
    895
    Quote Originally Posted by OscarS View Post
    I did, nothing happend.

    but im not using PHP or something to work with htaccess, is just HTML and JavaScript (Jquery) the problem is the server dont recognize my jquery or javascript in the main dir (public_html) but he did in a subdir (public_html/---)
    I understand that, but sometimes .htaccess files can have weird effects on files depending on what is in the file. It never hurts to rule that out.

    All I can suggest is to keep working with your provider to track down the issue, while making sure you uploaded all files correctly and that they have the correct permissions.
    Kevin Kopp - MonsterMegs Business Class Hosting Services
    Pure SSD Powered Shared, Reseller, and Enterprise Hosting Solutions
    US & NL Locations :: [US] PhoenixNAP | [NL] EvoSwitch Datacenters

  11. #11
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Mexico
    Posts
    73
    Quote Originally Posted by Kevin K View Post
    I understand that, but sometimes .htaccess files can have weird effects on files depending on what is in the file. It never hurts to rule that out.

    All I can suggest is to keep working with your provider to track down the issue, while making sure you uploaded all files correctly and that they have the correct permissions.
    Thanks, I know that im a little frustrated with this problem so the support of e2 is working on it right now, hope will be fixed soon :/

  12. #12
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Mexico
    Posts
    73
    Now is fixed, thanks to e2 support & rodney for all (I fix it by myself) they give me the idea.

    the problem was some corrupt files (.js), the support was rly nice helping me.

  13. #13
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Houston, TX
    Posts
    1,396
    Quote Originally Posted by OscarS View Post
    Now is fixed, thanks to e2 support & rodney for all (I fix it by myself) they give me the idea.

    the problem was some corrupt files (.js), the support was rly nice helping me.
    Glad to hear all is sorted out. Please contact us if you ever have any issues, we would love to assist you!
    Eleven2 Web Hosting - World-Wide Hosting, Done Right!
    Shared Hosting | Reseller Hosting | Dedicated | Virtual Premium Servers
    Server Locations in: Dallas | Los Angeles | Singapore | Amsterdam

  14. #14
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Maryville Tennessee
    Posts
    1,906
    Excellent, glad to hear everything got worked out!

Similar Threads

  1. Burstnet Network Issues. Bad Bad Bad
    By tearbleu in forum Dedicated Server
    Replies: 10
    Last Post: 03-04-2007, 10:16 AM
  2. Replies: 22
    Last Post: 10-11-2005, 01:23 PM
  3. Replies: 55
    Last Post: 11-18-2004, 01:47 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 08-06-2002, 02:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •