hosted by liquidweb


Go Back   Web Hosting Talk : Advertising Forums : Employment Offers & Requests : Systems Management Requests : [URGENT] need someone to configure my server for IPv6
Reply

Forum Jump

[URGENT] need someone to configure my server for IPv6

Reply Post New Thread In Systems Management Requests Subscription
 
Send news tip View All Posts Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-04-2010, 05:57 AM
kohkindachi kohkindachi is offline
Junior Guru
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 176
*

[URGENT] need someone to configure my server for IPv6


I've just got some portable IPv6 from 100tb.com and I've zero idea how to use them and setup. If you're VERY good with this, kindly PM me your MSN.

This is a paid request. Thx


Notice to Consumers
Thread Summary Please be aware that every offer has limits beyond what is displayed in the thread. You should visit the site advertising and read any Terms of Service or Acceptable Use Policy they have in place. If you can't find answers on how they measure what you're purchasing, ask. If the offer or request doesn't regard some type of hosting, you still need to research beyond what’s printed in the ad.
  • Research any provider to know what limits are in place, especially with any offer concerning disk space and/or bandwidth. These are generally defined in the TOS or AUP.
  • Read provider reviews. If you find no reviews, create a thread and ask for others' first-hand experience with the provider.
  • If you're unsure on the exact details of an offer - ask. Simply respond to this thread and ask the provider for clarification.

Sponsored Links
  #2  
Old 12-04-2010, 06:06 AM
QuickWeb-Roel QuickWeb-Roel is offline
VPS Like a Boss!
 
Join Date: Jul 2009
Location: New Zealand
Posts: 2,315

__________________
QuickWeb™ -We Host Servers Like a Boss!
New Zealand - USA - UK - Germany Virtual Servers
Worldwide hosting provider with proven 24x7 and 25-Minute Support!
www.quickweb.co.nz and GETVZ - Complete VPS Package with SSD Drive

  #3  
Old 12-04-2010, 06:09 AM
kohkindachi kohkindachi is offline
Junior Guru
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 176
Yes. But I'm afarid i would do something wrongly and mess up the server This is what 100TB told me which I don't understand at all

Quote:
The requested public portable IP addresses have been assigned and routed.
The assigned subnet '2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:0000/64' has a usable IP address range of: 2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:2 - 2607:f0d0:1003:0066:ffff:ffff:ffff:fffe
Detailed subnet information may be found below:

IP addresses in subnet 2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:0000/64
2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:0000 Network address
2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:0001 Gateway address
2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:0002
if u can help, can u PM me your MSN/ Thx

Sponsored Links
  #4  
Old 12-04-2010, 06:29 AM
zwtint zwtint is offline
WHT Addict
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 147
Hello,

Shouldn't be a problem.I sent you a PM!

Regards,

__________________
Andrew Nemeth - Steady Communications LLC.
Linux/Windows VPS Hosting, Web Design
West Coast Datacenter - Los Angeles, California

  #5  
Old 12-04-2010, 08:26 AM
QuickWeb-Roel QuickWeb-Roel is offline
VPS Like a Boss!
 
Join Date: Jul 2009
Location: New Zealand
Posts: 2,315
just edit your eth1 like in the link i have given and then make this your IP 2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:2 the 2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:1 is the gateway.

__________________
QuickWeb™ -We Host Servers Like a Boss!
New Zealand - USA - UK - Germany Virtual Servers
Worldwide hosting provider with proven 24x7 and 25-Minute Support!
www.quickweb.co.nz and GETVZ - Complete VPS Package with SSD Drive

  #6  
Old 12-04-2010, 08:30 AM
kohkindachi kohkindachi is offline
Junior Guru
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 176
I created a new eth1:12 (like what i did for all my new xx.xx.xx.xx IP)
DEVICE=eth1:12
BOOTPROTO=static
ONBOOT=yes
HWADDR=00:30:48:d9:da:b9
IPADDR=2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:2
NETMASK=2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:0000
GATEWAY2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:0001

But it didn't work (I tried pinging it)

  #7  
Old 12-04-2010, 09:02 AM
andreyka andreyka is offline
Linux Guru
 
Join Date: Mar 2004
Location: Odessa, Ukraine
Posts: 605
Did you enabled ipv6 in network config?

__________________
My CVV Page

  #8  
Old 12-04-2010, 09:36 AM
kohkindachi kohkindachi is offline
Junior Guru
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 176
This is what did for me
Quote:
[root@host357690 ~]# ifconfig

eth1 Link encap:Ethernet HWaddr 00:30:489A:B9
inet addr:174.36.75.42 Bcast:174.36.75.63 Mask:255.255.255.224
inet6 addr: 2607:f0d0:1003:66:230:48ff:fed9:dab9/64 Scope:Global
inet6 addr: 2607:f0d0:1003:34:230:48ff:fed9:dab9/64 Scope:Global
inet6 addr: 2607:f0d0:1003:20:230:48ff:fed9:dab9/64 Scope:Global
inet6 addr: fe80::230:48ff:fed9:dab9/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:389025697 errors:0 dropped:485 overruns:0 frame:0
TX packets:312536533 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:375954534354 (350.1 GiB) TX bytes:363922430227 (338.9 GiB)
Memory:e8100000-e8120000
==========================================================
[root@host357690 ~]# ping6 2607:f0d0:1003:66:230:48ff:fed9:dab9
PING 2607:f0d0:1003:66:230:48ff:fed9:dab9(2607:f0d0:1003:66:230:48ff:fed9:dab9) 56 data bytes
64 bytes from 2607:f0d0:1003:66:230:48ff:fed9:dab9: icmp_seq=0 ttl=64 time=0.021 ms
64 bytes from 2607:f0d0:1003:66:230:48ff:fed9:dab9: icmp_seq=1 ttl=64 time=0.029 ms
64 bytes from 2607:f0d0:1003:66:230:48ff:fed9:dab9: icmp_seq=2 ttl=64 time=0.027 ms
64 bytes from 2607:f0d0:1003:66:230:48ff:fed9:dab9: icmp_seq=3 ttl=64 time=0.028 ms
64 bytes from 2607:f0d0:1003:66:230:48ff:fed9:dab9: icmp_seq=4 ttl=64 time=0.028 ms

--- 2607:f0d0:1003:66:230:48ff:fed9:dab9 ping statistics ---
5 packets transmitted, 5 received, 0% packet loss, time 3999ms
rtt min/avg/max/mdev = 0.021/0.026/0.029/0.006 ms, pipe 2
============================================================

But now, how can i use 2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:2?


[root@host357690 ~]# ping6 2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:2
PING 2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:2(2607:f0d0:1003:66::2) 56 data bytes
From 2607:f0d0:1003:66:230:48ff:fed9:dab9 icmp_seq=0 Destination unreachable: Address unreachable


  #9  
Old 12-04-2010, 09:25 PM
Showfom Showfom is offline
Junior Guru
 
Join Date: May 2009
Location: Hong Kong
Posts: 207
Follow this link: http://knowledgelayer.softlayer.com/...CentOS+systems.

And I meet a new problem here: http://www.webhostingtalk.com/showthread.php?t=1003287

Can you PM me your MSN and let's discuss it?

  #10  
Old 12-04-2010, 10:27 PM
QuickWeb-Roel QuickWeb-Roel is offline
VPS Like a Boss!
 
Join Date: Jul 2009
Location: New Zealand
Posts: 2,315
Quote:
Originally Posted by kohkindachi View Post
I created a new eth1:12 (like what i did for all my new xx.xx.xx.xx IP)
DEVICE=eth1:12
BOOTPROTO=static
ONBOOT=yes
HWADDR=00:30:48:d9:da:b9
IPADDR=2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:2
NETMASK=2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:0000
GATEWAY2607:f0d0:1003:0066:0000:0000:0000:0001

But it didn't work (I tried pinging it)
you need to restart networking

#service network restart (fedora/centos)

__________________
QuickWeb™ -We Host Servers Like a Boss!
New Zealand - USA - UK - Germany Virtual Servers
Worldwide hosting provider with proven 24x7 and 25-Minute Support!
www.quickweb.co.nz and GETVZ - Complete VPS Package with SSD Drive

Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
encouraging ipv6 adoption by having ipv6 only hour for important sites kmching2 Hosting Security and Technology 3 05-12-2010 08:12 PM
[URGENT] Configure Dot Net Panel igrowyourbiz Systems Management Requests 2 09-25-2009 11:09 AM
Good IPV6 brokers? Hosts that supply IPV6 IPs? DeltaAnime Dedicated Server 2 03-19-2005 06:05 PM
URGENT - Configure Urchin to work with log rotating FrzzMan Hosting Security and Technology 0 12-26-2003 05:46 PM
urgent: how to configure apache to do this realalien Hosting Security and Technology 16 10-17-2002 02:52 AM

Related posts from TheWhir.com
Title Type Date Posted
Swedish Cloud Startup Jumpstarter.io Wants to Help Developers Bring Projects Online in a Snap Web Hosting News 2014-05-01 08:25:28
Joyent Cloud Adds Platform Optimization, Support for Ubuntu Server Images Web Hosting News 2014-02-20 11:19:00
ServInt Designs New Custom Shop Ordering System for Hosting Resellers Web Hosting News 2013-01-23 11:35:44
Google Apps Setup Gets Easier with New Domain Registrar API Web Hosting News 2012-12-10 14:49:03
Cbeyond Launches Windows Server 2012-Based Data Center Managed Service Web Hosting News 2012-10-15 11:07:18


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes
Postbit Selector

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump
Login:
Log in with your username and password
Username:
Password:



Forgot Password?
Advertisement:
Web Hosting News:



 

X

Welcome to WebHostingTalk.com

Create your username to jump into the discussion!

WebHostingTalk.com is the largest, most influentual web hosting community on the Internet. Join us by filling in the form below.


(4 digit year)

Already a member?