Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

Thread: Hostdime down

  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    36

    Hostdime down

    I hope it won't take too long...

    aldar@aldar-laptop:~$ ping hostdime.com
    ping: unknown host hostdime.com

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Riverview, FL/Concord, NC
    Posts
    612
    Quote Originally Posted by Aldahart View Post
    I hope it won't take too long...

    aldar@aldar-laptop:~$ ping hostdime.com
    ping: unknown host hostdime.com
    Down from here also.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    so cal
    Posts
    232
    Works for me.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Riverview, FL/Concord, NC
    Posts
    612
    Working here now also.

  5. #5
    I see no issue on my side

  6. #6
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Lancs, UK
    Posts
    2,146
    Working here, can you post a traceroute?

    I can confirm there was a small outage, according to our monitoring systems when this thread was posted.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    4,102
    Working perfectly fine from here.

    - Daniel

  8. #8
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    LAX, DAL, MIA
    Posts
    8,675
    ALL our machines are online

  9. #9
    Quote Originally Posted by Aldahart View Post
    I hope it won't take too long...

    aldar@aldar-laptop:~$ ping hostdime.com
    ping: unknown host hostdime.com
    If you just cannot resolve their domain it could be an issue with your DNS servers.

  10. #10
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    508
    Hello,

    On Friday, April 13th at around 5AM EDT, we experienced a period of packet loss on one of our core routers that lasted for less then 5 minutes. This outage affected some portions of our network and was resolved automatically by our self-healing routing protocols. Our Network Administrators have identified the brief outage cause and have made changes which would prevent a similar issue from happening again.

    We thank you for your understanding.

    Have a great day

  11. #11
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    10
    It works for me.

  12. #12
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sheffield, UK
    Posts
    779
    Can I ask if this is happening again?

    I moved from a provider in Dallas, TX to HostDime in Orlando, and the site (and even cPanel) now take 15+ seconds to load. The issue didn't seem to exist yesterday evening, but its awful this morning.

    Its not an issue on my end either - I've run the pingdom speed test and it took 29 seconds to load!!

    Ping tests were at a reasonably stable 120-140ms over 20 attempts.

  13. #13
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Orlando, FL
    Posts
    1,007
    Rick,

    Nothing has shown up in our systems this morning this maybe an isolated issue to
    Your account specifically. Do you have a ticket open so we can investigate?

  14. #14
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    LAX, DAL, MIA
    Posts
    8,675
    I cant connect to your main site, nor core and we are having clients calling, whats going on?
    Phone support doesn't know the reason but confirmed you guys are facing network issues .

  15. #15
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    New Jersey, USA
    Posts
    4,102
    Quote Originally Posted by semoweb View Post
    I cant connect to your main site, nor core and we are having clients calling, whats going on?
    Phone support doesn't know the reason but confirmed you guys are facing network issues .
    Same here.

    Dan

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Hostdime
    By dhcart in forum Reseller Hosting
    Replies: 2
    Last Post: 12-28-2007, 11:16 AM
  2. hostdime?
    By movingmyhost in forum Reseller Hosting
    Replies: 6
    Last Post: 08-23-2006, 06:57 AM
  3. HostDime?
    By wtocg in forum Dedicated Server
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-2004, 04:18 AM

Related Posts from theWHIR.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •